International Clients

In hun dagdagelijkse werkzaamheden worden multinationals en transnationale ondernemingen met wereldwijde activiteiten geconfronteerd met een combinatie van financiële, fiscale, IT en operationele uitdagingen, zowel op hun bestaande markt als op de markt die ze nog willen ontwikkelen.

Als succesvolle multinational of transnationaal bedrijf wilt u kunnen vertrouwen op een Verzekerings- en Adviesbureau dat deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van kantoren, waarvan de professionals hun taal, cultuur, bezorgdheden, visie en bedrijfsdoelstellingen delen.

Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & C° is lid van het Crowe Global netwerk, dat wereldwijd tot de 10 grootste Audit en Accountancy netwerken behoort en kan internationale klanten ondersteunen met een uitstekend dienstenaanbod dat volledig is afgestemd op de behoeften van internationale bedrijven.

Met meer dan 750 kantoren in meer dan 130 landen en meer dan 33.000 werknemers is ons netwerk wereldwijd sterk vertegenwoordigd.

Wat maakt ons Mid Tier netwerk anders?

Eerst en vooral ondersteunen onze netwerkkantoren een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid van de partner, waarbij de bevoegde vennoot actief betrokken zal zijn bij het leveren van diensten aan u als cliënt.

In de tweede plaats kunnen we steunen op onze sterke marktpositie, zowel in de belangrijkste economische centra (zoals China, de Verenigde Staten, de regio Azië / Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika), als in onze buurlanden (Duitsland, Frankrijk, GB, Nederland).

En ten derde zullen wij met onze persoonlijk betrokkenheid en pragmatische aanpak snel en proactief reageren op uw vragen en verzoeken.

Crowe Global

Als lid van het Crowe Global netwerk bieden wij u, met de steun van onze internationale vennoten, een scala aan diensten waaronder productie & distributie, gezondheidszorg, life sciences, publieke sector, hotel & vrije tijd, voeding & grondstoffen, vastgoed & bouw, kleinhandel, technologie & communicatie en fintech.

Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & C° is ook betrokken bij een aantal sector-expertisegroepen binnen het Crowe netwerk. Samen met onze subject-matter-experts kunnen wij het verschil maken bij het leveren van externe audit- en adviesdiensten aan uw onderneming.

CHAN Healthcare

Als lid van de Crowe Global Healthcare groep hebben wij onze middelen gebundeld om een van de grootste en meest ervaren dienstverleners voor de gezondheidszorg te creëren op wereldvlak, met inbegrip van interne audit, cyberbeveiliging, risicobeheer, naleving van regelgeving en financiële adviesdiensten zoals due diligence en ondersteuning bij fusies en overnames in de gezondheidszorg.

Samen met de plaats van onze firma binnen de Crowe Global’s Healthcare Specialty Group, versterkt deze combinatie de mogelijkheid van Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & C° om de dienstverleners binnen de gezondheidszorg in België (ziekenhuizen, nationale ziektekostenverzekeraars, lokale publieke zorginstellingen, rusthuizen, zorgvoorzieningen voor ouderen) te helpen om nieuwe risico’s en financiële kwesties te beperken.

Al onze aangeboden diensten worden ondersteund door Crowe Healthcare en het Crowe Global netwerk.

Bereik je doelstelling dankzij onze diensten

Audit

Tax

Accounting and Reporting

IT Services

q

Risk Management

Corporate Finance

Uw expert

Lieven Van Brussel

Lieven Van Brussel

Nieuws

Aangifte personenbelasting – aftrek hypothecaire leningen

Aangifte personenbelasting – aftrek hypothecaire leningen
Sinds Tax-On-Web voor inkomsten 2021 beschikbaar is, gaat iedereen op zoek naar de nodige informatie voor zijn aangifte, o.a. hoe de aftrek voor de hypothecaire leningen in te vullen.
De fiscus voorziet hiervoor een publicatie van een circulaire over woonleningen die terug te vinden is op MyMinfin onder ref. 2022/C/51 (Vlaams Gewest).

Lees meer

Nieuwe circulaire betreffende de samenwerkingsverbanden tussen zorginstellingen

Nieuwe circulaire betreffende de samenwerkingsverbanden tussen zorginstellingen
In de zorgsector bestaan verschillende vormen van samenwerking, door de overheid gestuurd of spontaan op initiatief van de zorginstellingen zelf. In het kader van dergelijke samenwerkingsverbanden verrichten zorginstellingen onderling diensten en leveringen van goederen die ze tegen kostprijs doorrekenen. Om een antwoord te bieden op een aantal vragen uit de zorgsector omtrent de btw-behandeling van handelingen verricht binnen dergelijke samenwerkingsverbanden heeft de fiscus recent een circulaire over dit onderwerp gepubliceerd. De circulaire bespreekt de btw-vrijstelling voor ziekenhuisverpleging en samenhangende diensten, maatschappelijk werk en opleidingen/bijscholing. Voor handelingen vrijgesteld op basis van een andere btw-bepaling is het geval per geval te bekijken hoe daar de btw-behandeling loopt. De circulaire is terug te vinden op MyMinfin onder ref. Circulaire 2022/C/46.

Lees meer

Tax-On-Web – klaar voor de indiening van de PB-aangifte

Tax-On-Web is opnieuw beschikbaar voor de indiening van de PB-aangifte De aangiftes of voorstellen van een vereenvoudigde aangifte voor inkomsten 2021 – aanslagjaar 2022 kunnen worden geconsulteerd en ingediend.De belastingplichtigen krijgen voor een aangifte op papier tijd tot 30 juni 2022 en voor een aangifte via Tax-on-Web tot 15 juli 2022 om deze tijdig in te dienen.
Accountants of belastingadviseurs krijgen tot 30 september 2022 om de aangiftes in de personenbelasting van hun cliënten in te dienen.

Lees meer