Over Ons

Onze Waarden

Onze Accreditaties

Uw Team

Over Callens, Pirenne & Theunissen

Callens, Pirenne, Theunissen & C° bekleedt als audit- en accountancykantoor sinds 1936 een vooraanstaande plaats in de top-10 van de Belgische kantoren en is gerenommeerd voor zijn sterke sectorgerichte aanpak.

Het kantoor wordt bij zijn klanten zeer gewaardeerd voor zijn persoonlijke aanpak, integriteit en onafhankelijkheid. In 2008 is Callens, Pirenne, Theunissen & C° toegetreden tot Crowe Global, wereldwijd één van de 10 grootste netwerken van audit- en accountancykantoren.

Onze troeven

Een sectorgerichte aanpak
Ons kantoor werkt met multidisciplinaire teams die vertrouwd zijn met de specifieke kenmerken van uw sector. Wij hebben oplossingen op maat voor de financiële sector, industriële en commerciële ondernemingen, non-profit organisaties en overheidsinstanties.

Een persoonlijke aanpak
Wie regelmatig samenwerkt met een audit- of accountancykantoor, verwacht dat de hem toegewezen medewerker zijn dossier door en door kent en de klant van begin tot einde blijft opvolgen. Als kantoor hechten wij enorm veel belang aan de continuïteit en persoonlijke aanpak.

Integriteit en onafhankelijkheid
Als gevolg van veranderingen in de regelgeving en de externe druk tot goed bestuur (Corporate Governance), zijn ondernemers meer dan ooit op zoek naar dienstverleners buiten de “Big Four”, die garant staan voor een integere en onafhankelijke dienstverlening. Het is net om deze integriteit en onafhankelijkheid dat Callens, Pirenne, Theunissen & C° alom gewaardeerd wordt.

Ons netwerk

Leiderschap
Ieder lid van Crowe Global bekleedt een leidende rol binnen zijn eigen regio en werkt met lokale experts die de lokale wetgeving uitstekend beheersen. Aldus biedt de organisatie een optimale ondersteuning voor klanten die een joint venture of uitbreiding plannen in het buitenland.

Kwaliteit en professionele dienstverlening
Ieder lid van Crowe Global onderscheidt zich door een hoog niveau van professionalisme (audit, fiscaliteit, risicobeheer en adviesverlening). Er werden gestandaardiseerde procedures voor internationale projecten uitgewerkt.

Internationale kracht
De werkzaamheden worden mede gecoördineerd door Regional Executives, welke verantwoordelijk zijn voor een specifieke regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA), Zuidoost-Azië en Noord- en Zuid-Amerika). Een centrale plaats in de strategische en operationele werking van het netwerk wordt ingenomen door de zogenaamde Key Economic Centers. Hierdoor worden ook kleinere internationale organisaties professioneel en vlot bediend binnen ons netwerk.