Bereik je doelstelling dankzij onze diensten

Callens, Pirenne, Theunissen & C° biedt een brede waaier aan ondersteunende diensten, speciaal ontwikkeld om bedrijven en organisaties te helpen hun doelstellingen te bereiken. Transparantie, integriteit en persoonlijk contact staan centraal bij al onze deskundigen.

Over ons

Callens, Pirenne, Theunissen & C° bekleedt als audit- en accountancykantoor sinds 1936 een vooraanstaande plaats in de top-10 van de Belgische kantoren en is gerenommeerd voor zijn sterke sectorgerichte aanpak. Het kantoor wordt bij zijn klanten zeer gewaardeerd voor zijn persoonlijke aanpak, integriteit en onafhankelijkheid. In 2008 is Callens, Pirenne, Theunissen & C° toegetreden tot Crowe Global, wereldwijd één van de 10 grootste netwerken van audit- en accountancykantoren.

Experts
Building True Value Through Personal Commitment
Smart decisions. Lasting value.

 

Gespecialiseerd in uw sector

De uitgebreide branchegerichte vaardigheden van onze deskundigen geeft ons de mogelijkheid om totaaloplossingen aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar opportuniteiten, maar die de gevaren van complexe marktsituaties willen vermijden. Onze diensten en ondersteuning stellen onze klanten in staat on snel te reageren op nieuwe kansen en om te profiteren van nieuwe trends die invloed hebben op hun activiteiten.
 

Onze oplossingen voor uw uitdagingen

Verschillende omstandigheden kunnen leiden tot de noodzaak voor organisatorische veranderingen – o.a. een strategische koerswijziging, een fusie of overname, of een operationeel systeem dat simpelweg onnodig ingewikkeld en duur is geworden.

De weg naar verandering moet op een efficiënte manier gepland en beheerd worden en de uitdaging die verandering binnen uw organisatie met zich meebrengt, mag nooit onderschat worden.

Callens, Pirenne, Theunissen & C° kan u helpen bij de ontwikkeling van een geïntegreerde visie en een consistente kijk op verandering; wij kunnen u tevens bijstaan bij het volgen van een strategisch beleid dat rekening houdt met mensen en structuren  met inbegrip van implementatie van bedrijfsprocessen en beheersystemen.

Onze ervaren professionals streven ernaar om uw uitdagingen snel te begrijpen en om te bepalen welke acties nodig zijn voor een geslaagde transformatie.